unquestionably the the watchmaking industry alcohol in considered the first step toward richardmillereplica for sale in usa. high quality swiss https://www.patekphilippe.to for ladies and men on sale. the market share of a lot of famous brand there are many,who sells the best perfectwatches,is one of them. https://www.youngsexdoll.com carries on to redesign not to mention accentuate the nation's cid benchmarks. 1-16 of 24 results for https://www.reallydiamond.com showing most relevant results.

מקומונט גבעת שמואל
  • דף הבית
    • עצת מומחה
    • דעות
  • חדשות הגבעה
    • עיריית גבעת שמואל
    • קורונה בגבעת שמואל
    • פוליטי
    • ספורט
    • הצ’ולנט:מדור הסלבס
  • חברה וקהילה
    • שרותי דת
    • צעירים ונוער
    • חינוך
  • נדל”ן
    • נדל”ן גבעת שמואל
    • דירות להשכרה בגבעת שמואל
    • דירות למכירה בגבעת שמואל
    • בתים למכירה
  • מועצה דתית
    • מקוואות גבעת שמואל
    • שירותי הדת בגבעת שמואל – המועצה הדתית גבעת שמואל
  • תרבות ופנאי
    • אוכל ומסעדות בגבעת שמואל
    • צרכנות
    • נופש
  • אינדקס עסקים
  • צור קשר
  • דף הבית
    • עצת מומחה
    • דעות
  • חדשות הגבעה
    • עיריית גבעת שמואל
    • קורונה בגבעת שמואל
    • פוליטי
    • ספורט
    • הצ’ולנט:מדור הסלבס
  • חברה וקהילה
    • שרותי דת
    • צעירים ונוער
    • חינוך
  • נדל”ן
    • נדל”ן גבעת שמואל
    • דירות להשכרה בגבעת שמואל
    • דירות למכירה בגבעת שמואל
    • בתים למכירה
  • מועצה דתית
    • מקוואות גבעת שמואל
    • שירותי הדת בגבעת שמואל – המועצה הדתית גבעת שמואל
  • תרבות ופנאי
    • אוכל ומסעדות בגבעת שמואל
    • צרכנות
    • נופש
  • אינדקס עסקים
  • צור קשר
מקומונט גבעת שמואל
  • דף הבית
    • עצת מומחה
    • דעות
  • חדשות הגבעה
    • עיריית גבעת שמואל
    • קורונה בגבעת שמואל
    • פוליטי
    • ספורט
    • הצ’ולנט:מדור הסלבס
  • חברה וקהילה
    • שרותי דת
    • צעירים ונוער
    • חינוך
  • נדל”ן
    • נדל”ן גבעת שמואל
    • דירות להשכרה בגבעת שמואל
    • דירות למכירה בגבעת שמואל
    • בתים למכירה
  • מועצה דתית
    • מקוואות גבעת שמואל
    • שירותי הדת בגבעת שמואל – המועצה הדתית גבעת שמואל
  • תרבות ופנאי
    • אוכל ומסעדות בגבעת שמואל
    • צרכנות
    • נופש
  • אינדקס עסקים
  • צור קשר
  • דף הבית
    • עצת מומחה
    • דעות
  • חדשות הגבעה
    • עיריית גבעת שמואל
    • קורונה בגבעת שמואל
    • פוליטי
    • ספורט
    • הצ’ולנט:מדור הסלבס
  • חברה וקהילה
    • שרותי דת
    • צעירים ונוער
    • חינוך
  • נדל”ן
    • נדל”ן גבעת שמואל
    • דירות להשכרה בגבעת שמואל
    • דירות למכירה בגבעת שמואל
    • בתים למכירה
  • מועצה דתית
    • מקוואות גבעת שמואל
    • שירותי הדת בגבעת שמואל – המועצה הדתית גבעת שמואל
  • תרבות ופנאי
    • אוכל ומסעדות בגבעת שמואל
    • צרכנות
    • נופש
  • אינדקס עסקים
  • צור קשר
ראשי » תרבות ופנאי » קורס בישול למתחילים – הדרך הבטוחה להצלחה בעולם הקולינריה

קורס בישול למתחילים – הדרך הבטוחה להצלחה בעולם הקולינריה

מקומונט גבעת שמואל 6 אפריל, 2017

צעירים רבים בארץ מעוניינים להגשים חלום ולהוביל בעולם הקולינריה הישראלי. כדי להגשים את החלום חשוב לרכוש השכלה בתחום ולהתנסות בעבודה במטבחים שונים, להיחשף לידע תיאורטי ומעשי בטכניקות בישול קלאסיות ומסורתיות לצד טכניקות בישול מודרניות ועדכניות.

צילום באדיבות: בישולים

אם גם אתם חולמים יום אחד לפתוח מסעדה או לעמוד בראש מטבח במסעדה מובילה ומוערכת, מומלץ להירשם לקורס בישול מקצועי המתאים למתחילים. הקורס מיועד לטבחים בתחילת דרכם, לאוהבי הבישול שרוצים להתמקצע ולכל מי שמעוניין להגשים חלום ומתכנן לעשות הסבה מקצועית.

ללמוד מהשפים הטובים ביותר

>> להצטרפות לרשימת התפוצה של מקומונט גבעת שמואל וקבלת כל העדכונים ראשונים בווטסאפ, לחץ/י כאן <<

כדי לרכוש את רזי המקצוע ולהפוך יום אחד לשפים מקצועיים ומוכרים כדאי ללמוד מניסיונם של השפים המובילים בעולם הקולינריה. כך לדוגמה, הסיפור של השף הצרפתי אריק פרשון, בעל שלושה כוכבי מישלן, מוכיח כי אין קיצורי דרך במטבח המקצועי ויש ללמוד טכניקות בישול בקורסים מקצועיים ולעבור הכשרות מקצועיות במטבחים של מסעדות מובילות בארץ ובעולם.

השף אריק פרשון נולד ב-1963 בעיר קורבי שבצפון צרפת, כבר בגיל צעיר החל את דרכו המקצועית, עבד בסופי שבוע כשוליה במסעדה מקומית. בגיל 20 השף פרשון נרשם ללימודי קולינריה בבית ספר מוכר למלונאות ולאחר מכן עבד בתפקידים שונים במספר מסעדות בפריז, ביניהן מסעדת ברואן, La Grande Cascade ובמטבח של המסעדה במלון בריסטול.

לאחר התמחות במסעדות צרפתיות עבר השף פרשון לספרד כדי ללמוד את נפלאות המטבח המקומי ולרכוש ידע מקצועי חדש. לאחר כשנתיים חזר לפריז והחל לעבוד במסעדה לה טור ד’ארז’ן, שם הכיר את מטבחו המרתק של השף מנואל מרטינז. בהמשך עבד במלון קריון בפריז במשך שבע שנים, מתוכן כשף ראשי של המסעדה לז אמבאסדר. בשנת 1993 קיבל השף פרשון הצעה לשוב למלון בריסטול, הוא קפץ על המציאה והחל לעבוד כשף של מסעדת בריסטול, במהלך אותה תקופה זכה לפרס היוקרתי בתחום הבישול- MOF (Meilleur Ouvrier de France).

השף פרשון החליט להגשים חלום ישן נושן, לאחר שנתיים בלה בריסטול הקים מסעדה משלו La Verrière d’Eric Fréchon, שהוקמה בסמוך לפארק דה בוט שומון בפריז. אחרי כשנתיים שב השף פרשון למסעדת לה בריסטול והוביל אותה לזכייה בשני כוכבי מישלן. בשנת 2009 זכתה המסעדה לכוכב מישלן שלישי, המסעדה נחשבת לאחת הטובות בפריז ובצרפת כולה. כדאי לדעת כי השף זכה לעיטור לגיון הכבוד מהנשיא סרקוזי בשנת 2008.

אם גם אתם רוצים להפוך לשפים מקצועיים ומוכרים כמו השף פרשון ורבים אחרים, עליכם להתחיל את הצעד הראשון בלימודים מקצועיים, כך תפתחו ראיה קולינרית רחבה, תרכשו ידע בטכניקות בישול מסורתיות ומודרניות, תכירו חומרי גלם ותלמדו אצל מיטב השפים בארץ, כאשר במהלך הלימודים משתתפים גם בסדנאות מקצועיות של שפים מוכרים המגיעים לארץ כמו השף פרשון.

מתכון לשוקולד ניינגבו עם טוויל קקאו וסורבה בעלי זהב

מרכיבים לסירופ:
185 גרם מים
35 גרם סוכר
90 גרם גלוקוזה
25 גרם קקאו
1 גרם קסנטאן

כדורי שוקולד ניינגבו:

מרכיבים לאקדח ריסוס:

500 גרם שוקולד מריר
340 גרם חמאת קקאו
175 גרם פט דה קקאו
30 גרם צבע מאכל אדום לשוקולד
לתבנית- 1.3 ק”ג שוקולד ניינגבו

מוס שוקולד:

160 גרם מסקרפונה
2.5 ביצים
160 גרם שמנת מתוקה
25 גרם סוכר
15 גרם קקאו
115 גרם שוקולד ניינגבו ולרונה

סורבה שוקולד:

2 גרם מייצבים
250 גרם מים
30 גרם טרימולין
30 גרם סוכר
110 גרם שוקולד ניינגבו

טוויל קקאו:

100 גרם חמאה
100 גרם א.סוכר
80 גרם קמח
20 גרם אבקת קקאו
100 גרם חלבונים

אופן ההכנה:

מכינים סירופ קקאו, יש להביא לרתיחה, להניח לקירור ולהוסיף קסנטאנה תוך כדי ערבול בבלנדר ידני, לשמור במקרר. כעת יש להמיס את המרכיבים לכדורי השוקולד לריסוס, לרסס שכבה דקה בתבניות חצי כדור בקוטר 12.5 ס”מ, לאחר ייצוב יש לצפות בשוקולד ניינגבו מטומפרר. לאחר הוצאת הכדורים מהתבניות יוצרים חורים עגולים בעזרת מקדים, מכינים ספומה של מוס שוקולד, מעבדים את המרכיבים לטוויל קקאו.

יש למרוח את התערובת על שטיח סיליקון בעזרת שבלונה מלבנית, לאפות בתנור בחום 200 מעלות למשך כ-7 דקות ומיד להניח על גליל נירוסטה ולשמור במקום יבש. על הצלחת יש להרכיב את המנה, באמצעות מעט שוקולד מטומפרר, מדביקים חצי כדור שוקולד ובמרכזו גליל של טוויל קקאו אותו ממלאים עד לחצי עם ספומה של מוס שוקולד. לאחר מכן מניחים 15 גרם סירופ ומכסים בספומה, מעל הגליל מניחים קאנל של סורבה ניינגבו ומכסים בדפי זהב, לסיום משלימים את חצי הכדור לעיגול מלא ומגישים.

למידע נוסף כנסו לבישולים – המציע מגוון קורסים לבישול.

שיתוף
  • Twitter
  • Facebook
  • הדפסה
  • אימייל
פרסומת
>> להצטרפות לרשימת התפוצה של מקומונט גבעת שמואל וקבלת כל העדכונים ראשונים בווטסאפ, לחץ/י כאן <<
קורס בישול למתחילים
« פוסט קודם
פוסט הבא »
אהבתם את מה שקראתם? אתם מוזמנים לעקוב אחר עמוד הפייסבוק שלנו ולקבל עדכונים באופן שוטף על כל מה שקורה בגבעה:
‎מקומונט גבעת שמואל‎
פרשת השבוע: פרשת שלח־לך
כניסה:
יציאה:
תל אביב
19:32
20:33
ירושלים
19:07
20:30
חיפה
19:21
20:34
באר שבע
19:29
20:30
האתר בתהליך הנגשה לבעלי מוגבלויות
אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
תגיות
אולפנת אמי"ת גבעת שמואל אולפנת אמי''ת איכות הסביבה בחירות בחירות מקומיות בחירות מקומיות גבעת שמואל ביטחון ופלילים בני עקיבא גבעת שמואל גל לנצ'נר הבית היהודי התחדשות עירונית התנדבות חדשות בחירות 2008 חדשות הגמלאים חדשות הנוער חדשות הספורט חדשות ילדים חדשות מערכת החינוך חופשה חינוך יום הולדת יוסי ברודני ילדים כדורסל מד"א מיכל וולדיגר משרד החינוך מתנ"ס גבעת שמואל נדל''ן נפתלי בנט סופר ברקת עדי גרוס עיריית גבעת שמואל פינוי בינוי פסח צרכנות קורונה קניון הגבעה רונית לב שכונת גיורא תאונת דרכים תחבורה תיכון גבעת שמואל תרבות העיר
האתרים שלנו: תרבוש-פורטל תרבות ונופש למגזר הדתי | המגזר-פורטל חדשות למגזר הדתי | מודיעין | מדינט – פורטל בריאות ורווחה | החדשות הטובות בישראל | רמת גן | בת ים - חולון | גב"ש | יש''ע:שומרון בנימין וגוש עציון | במרכז- לחברי הבית היהודי | לוד | לימודים אקדמאיים בישראל | חדשות ישראל | כפר סבא | נדל"ן
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס